Family Landing 1120 340 V1

Sinun perheesi

Vinkit ja neuvot

Meillä on yli 80 vuoden kokemus paremman terveyden edistämisestä ja nyt sinullakin on mahdollisuus lukea vinkkimme sinun ja perheesi terveyden hyväksi, lastesi iästä riippumatta.

31 PREGNANCY 740X400

Raskaus

Lapsestasi huolehtiminen alkaa jo ennen vatsasi pyöristymistä. Jos olet raskaana ensimmäistä kertaa, sinulla on luultavasti kaikenlaisia kysymyksiä raskaudesta - mutta toki kokeneemmatkin äidit voivat tarvita apua ja neuvoja.

32 NEWBORN CARE 740X400

Vastasyntyneen hoito

Vauvasi tuominen kotiin synnytyksen jälkeen on muisto, jota tulet muistelemaan lopun ikääsi. Samalla tuo hetki voi kuitenkin olla pelottava, etenkin jos jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta lastenhoidosta. Lue hygieniavinkkimme vauvan vaippojen vaihtoon, kylvetykseen ja imettämiseen.

33 INFANT AND TODDLER DEVELOPEMENT 740X400

Vauvan ja taaperon kehitys

Hampaiden puhkeamisesta päivähoidon aloitukseen, meillä on sinulle hyödyllisiä neuvoja sylilapsen ja taaperon kehitykseen liittyen. Lue myös hygieniavinkkimme, jotta voit pitää hyvää huolta lapsesi terveydestä!

Perheen terveys

Käteviä hygieniavinkkejä perheille, joiden nuoriso on jo saavuttanut murrosiän. Kerromme myös kuinka toimia perheenjäsenen sairastuttua. 

Sivun alkuun