Family Hero 1120X340 Stocksy 85827

Taudit ja niiden ennaltaehkäisy

Oppaasi bakteereihin, viruksiin, tauteihin, sekä niiltä suojautumiseen

Olemme suojelleet perheitä bakteereilta ja tehneet yhteistyötä lääkintäalan ammattilaisten kanssa jo yli 80 vuotta. Tänä aikana olemme oppineet paljon taudeista ja kuinka voit suojella itseäsi ja lähimpiäsi sairastumiselta. Kokosimme kokemuksistamme kätevän oppaan, jotta voit pitää perheesi terveenä.

41 ABOUT GERMS AND ILLNESS PREVENTION 740X400

Bakteerien, virusten ja tautien torjunta

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää bakteereista ja viruksista, ja kuinka estää tauteja aiheuttavien bakteerien ja virusten leviäminen.

44 FIRST AID AND WOUND CARE

Ensiapu ja haavanhoito

Yksinkertainen opas ensiaputaitoihin ja haavanhoidon hygieniaan, jotta voit pitää haavat ja naarmut puhtaana infektioilta.

421 COLD AND FLU

Taudit

Opas kaikkein yleisimpiin tauteihin kuten kuumeeseen, flunssaan, vatsatauteihin, lavantautiin ja punatautiin. Me kerromme sinulle, mikä aiheuttaa näitä tauteja ja kuinka voit ennaltaehkäistä tartunnan. Avaamme myös sairastamiseen liittyviä myyttejä.

433 Healthy Holiday Travel

Perheen hygienia lomamatkalla

Lomakaudet ja vapaat ovat jännittäviä aikoja, mutta ne asettavat myös haasteita terveydelle lukuisten ihmisten matkustaessa samaan paikkaan lomalle. Lue kätevä oppaamme pysyäksesi terveenä ja nauttiaksesi lomastasi täysillä.

Sivun alkuun