Healthy Home Landing 1120 340 V1

Terveelliset kodit

Oppaasi hygienisesti puhtaan ja terveellisen kodin luomiseen

Dettolilla on yli 80 vuoden kokemus bakteerien torjumisesta ja intohimomme on auttaa sinua pitämään perheesi terveenä. Tämän vuoksi suunnittelemme tuotteita, jotka eivät paitsi auta sinua pitämään kotiasi puhtaana ja raikkaana, vaan myös auttavat suojelemaan perhettäsi haitallisilta tauteja aiheuttavilta bakteereilta. Lue vinkkimme terveelliseen siivoukseen, kodien hygienian hotspotteihin ja moniin muihin asioihin.

Healthy Kitchen 740 400 V1

Terveellinen keittiö

Useimmille perheille keittiö on kodin sydän, mutta samalla se on myös hotspotti bakteereille. Seuraa Dettolin ohjeita pitääksesi keittiösi terveellisenä ja hygienisen puhtaana.

53 LIVING AND BEDROOM

Terveelliset olohuoneet ja makuuhuoneet

On sanottu, että ihminen nukkuu keskimäärin kolmasosan elämästään. Tässä on oppaamme terveelliseen asumiseen ja makuuhuoneeseen.

54 HEALTHY BATHROOM 740X400

Terveellinen kylpyhuone

Saippuatahrat, kalkkijäämät, bakteerisaasteet ja home... Kylpyhuone voi olla paratiisi bakteereille. Oppaasi kylpyhuoneen hygieniasta huolehtimiseen Dettolin avulla.

55 LAUNDRY 740X400

Terveellinen pyykinpesu

Matala lämpötila voi jättää pyykkiä pestessä vaatteisiin bakteereita. Lue, kuinka voit pitää pyykkisi terveellisenä myös matalissa lämpötiloissa.

56 Pets

Lemmikkieläimet ja niiden hygienia

Kumppani, perheen ystävä, lapsuuden kaveri - lemmikit ovat usein tärkeä osa perhettä. Lue oppaamme terveelliseen lemmikkieläimiä rakastavaan kotiin.

511 HOME HYGIENE HOTSPOTS 740X400

Kodin hygienian hotspotit

Selvitä, missä kotisi ei-toivotut bakteerit piileksivät kätevän ohjeemme avulla.

Sivun alkuun