71 MUMS PROGRAMME 740X400

Lapsen synnyttäminen on valtavan palkitsevaa ja jännittävää aikaa tuoreille äideille, mutta synnytys tuo mukanaan myös suuren vastuun vastasyntyneen vauvan huolenpidosta. Vastasyntyneen suojelu taudeilta ja infektioilta on tärkeää, sillä vauvat ovat erityisen alttiita taudeille heikon vastustuskykynsä vuoksi.

Dettolilla on yli 80 vuoden kokemus hygieniasta ja jatkuva mielenkiinto suojella vastasyntyneitä vauvoja ja imeväisiä taudeilta. Tämän vuoksi me tarjoamme maailmanlaajuisesti joka vuosi yli 8 miljoonalle tuoreelle äidille hygieniakoulutusta.

Työskentelemme yli 40 maassa maailmanlaajuisesti erilaisten yhteistyökumppaneiden kuten hyväntekeväisyysjärjestöjen, kansalaisjärjestöjen, lääkintäalan ammattilaisten, kätilöiden ja valtiollisten organisaatioiden kanssa opettaen tuoreille äideille hyviä hygieniakäytäntöjä, jotta he voivat suojella vastasyntyneitä vauvojaan ja perheitään taudeilta. Tämä on äärimmäisen tärkeää, sillä joka vuosi yli 800,000 lasta kuolee alle 5-vuotiaana ripuliin. Tämä pystyttäisiin kuitenkin estämään hyvän hygienian ansiosta.

Päämääränämme on tukea tuoreita äitejä, auttaa heitä pitämään perheensä terveenä ja opettaa, kuinka yksinkertaisilla hygieniateoilla voi saada aikaan suuria terveydellisiä hyötyjä koko perheelle.

Me Dettolilla uskomme intohimoisesti hygieniakoulutuksen voimaan ja tämä näkyy myös perusarvoissamme, sillä hygieniakoulutus auttaa suojelemaan perheitä taudeilta ja auttaa tarjoamaan vastasyntyneille vauvoille terveellisen alun.