73 DISASTER RELIEF 740X400

Äärimmäiset sääilmiöt ja muut onnettomuudet voivat toisinaan tuhota kokonaisia yhteisöjä ja ne tuovat mukanaan uusia haasteita yhteisöjen terveenä pysymiselle katastrofien iskiessä.

Näihin sisältyy muun muassa tulvavedet ja jäteveden aiheuttama kontaminaatio. Nämä ongelmat tarjoavat bakteereille turvapaikan ja niiden seurauksena sinulta saattaa puuttua jopa vedensaanti, joten siivoaminen on hankalaa.

Me Dettolilla olemme sitoutuneet auttamaan ihmisiä silloin, kun he sitä eniten tarvitsevat - usein katastrofien iskiessä. Tässä näet muutamia esimerkkejä:

  • Lasten ensiapurahasto:

Dettol ja emoyhtiömme RB tekee yhteistyötä Pelastakaa Lapset -järjestön kanssa maailmanlaajuisesti auttaakseen lapsia katastrofien iskiessä. Lasten ensiapurahasto (CEF) perustettiin vuonna 2007 ja se tarjoaa pikaista kenttäapua katastrofialueilla.

  • Katastrofiavun ponnistelut:

Katastrofien iskiessä Dettol auttaa yhteisöjä lahjoittamalla ilmaisia tuotteita ja joskus myös raha-avustuksilla. Dettol auttoi esimerkiksi taifuuni Haiyanin iskettyä Filippiineillä ja tornadon iskettyä Yhdysvaltoihin vuonna 2013.

Pelastakaa Lapset on maailman johtava riippumaton järjestö lapsille. Se toimii yli 120 maassa pelastaen lasten henkiä, edistäen lasten oikeuksia ja auttaen lapsia toteuttamaan itseään. RB ja Dettol ovat ylpeitä Pelastakaa Lapset -järjestön yhteistyökumppaneita.