Whardrivesus740x400

Vaikka Dettol aloitti tarinansa suojelemalla Ison Britannian sairaaloita taudeilta ja sairauksilta, on tavaramerkkimme elämäntehtävä ollut aina paljon suurempi. Edistääkseen ihmisten terveyttä, Dettolin tuli auttaa perheitä heidän jokapäiväisessä arjessaan.

Terveyden turvaaminen on edelleen ydintehtävämme. Ensimmäinen tärkeä tehtävämme oli ehkäistä tautien leviäminen haavoissa ja naarmuissa, mutta sittemmin tehtävänkuvamme on laajentunut tautien leviämistä aiheuttavien bakteerien torjuntaan myös käsissä, kehossa, pyykissä ja kodin pinnoissa.

Nykyään tuotevalikoimamme koostuu lukuisista Dettol-tuotteista, jotka kaikki suojelevat perheitä epämieluisilta bakteereilta ja taudeilta.

Tuotteitamme käytetään vuosittain kouluissa opettamaan lapsille käsienpesun merkitystä terveydelle. Joka vuosi myös miljoonat vastasynnyttäneet äidit ympäri maailman saavat meiltä ilmaisen aloituspakkauksen, joka sisältää tuote- ja hygieniaohjeita vauvan turvalliseen hoitoon.

Yhteistyökumppaneihimme kuuluu muun muassa Pelastakaa Lapset -järjestö, jonka avulla pystymme auttamaan äitejä paikoissa, joissa taudeilta suojautuminen voi olla elämän ja kuoleman kysymys.

Lupauksemme on, että autamme perheitä pysymään entistä terveempänä joka vuosi.

Arvostamme yhteistyötämme äitien kanssa, jotka pitävät huolta perheidensä terveydestä ympäri maailman. Ahkeroimme tarjotaksemme heille entistä parempia hygienia- ja puhdistustuotteita, jotta he voivat varmistaa kotinsa ja perheensä terveyden myös tulevaisuudessa.

Kiitos, että olet osa tarinaamme.