13 Hygiejne Partners V2

Dettol on ylpeä voidessaan tehdä yhteistyötä lukuisten järjestöjen kanssa tarjotakseen sinulle parhaimman tiedon, jotta sinä voit turvata itsesi ja perheesi taudeilta. Meillä on lukuisia suhteita paikallisiin kumppaneihin, jotka auttavat meitä kehittämään perheiden terveyttä.

Kumppanuustoiminta

The Global Hygiene Council

Järjestö perustettiin vuonna 2006 tarkkailemaan taudinuhkia ja epidemioiden leviämistä, jotta se voi tarjota ihmisille hyödyllistä tietoa tautien leviämisen estämisestä hygienian avulla. Järjestö keskittyy tarjoamaan yksinkertaisia ja käytännöllisiä hygieniaohjeita perheiden terveyden ja hygienisen puhtauden edistämiseksi.

The Global Hygiene Council pyrkii parantamaan ihmisten hygieniakäytäntöjä pitkällä aikavälillä puhumalla hygienian tärkeydestä paitsi julkisesti, myös lääkintäalan ammattilaisten, koulujen ja muiden sidosryhmien kanssa. Järjestön tavoitteena on auttaa ihmisiä omaksumaan hygieniset tavat julkaisemalla käytännönläheisiä ja selkeitä suosituksia. Dettolin perustaja Reckitt Banckiser on myöntänyt järjestölle rajattoman apurahan sen alkutaipaleelta saakka.

The Nordic Hygiene Fund

Pohjoismaissa Dettol on ylpeä saadessaan tehdä yhteistyötä seuraavien kahden järjestön kanssa: The Danish Council for Better Hygiene, sekä The Nordic Hygiene Fund.